TRAINERS | Focus Jiu Jitsu Zwolle | Braziliaans Jiu Jitsu (bjj)

 TRAINERS 2019                                     

Manoel Neto is een Braziliaanse Jiu-jitsu black belt, tevens de oprichter van Focus Jiu jitsu: een van de meest succesvolle Jiu-jitsu instituten in Europa. Neto, voorgaand leerling van Nova Uniao (NU), werd in het jaar 2000 in het noorden van Portugal een van de pioniers van BJJ.  Neto heeft een grote bijdrage geleverd aan het ontwikkelen van Jiu-jitsu tot op internationaal niveau. Hij heeft veel Europese kampioenen, IBJJF World kampioenen en ook Abu Dhabi World Pro podium kampioenen getraind, waaronder Pedro “Paquito” Ramalho, Guilherme Jardim, Filipe Silva en Hugo Barros.

Manuel Neto

Guven 'Panchito' Cam, purple belt, is de hoofdtrainer van Focus Jiu Jitsu Zwolle. Na het afronden van zijn opleiding besloot hij in de wereld van Jiu-jitsu te stappen en raakte er erg gepassioneerd over. Hij is een van de meest actieve vechters in Nederland en heeft veel medailles gewonnen. Enkele van zijn prestaties zijn het winnen van de Abu Dhabi Trials, IBJJF medals in Londen, Stockholm, Berlijn en veel meer. Guven traint fulltime en integreert de sport met een positieve kijk in zijn leven.

Orlando Prins, brown belt, is de hoofdtrainer van Focus Jiu Jitsu Groningen. Hij is bekend met verschillende vechtsporten en besloot ook kennis te maken met de Braziliaanse vechtsport. Met succes, want Orlando heeft wereldwijd verschillende medailles gewonnen, waaronder  Abu Dhabi Trials, IBJJF medals in Nice, Londen, Parijs en meer. Orlando traint fulltime en legt sinds kort zijn focus ook op MMA.

Orlando Prins

Alberto Guzman

Alberto Guzman, competitieve black belt, is een toezichthoudende trainer van Focus Jiu Jitsu in Groningen en Zwolle. Guzman komt uit Spanje en doet geregeld mee aan kampioenschappen.

Guven Cam

* Guven Cam is the main coach for Zwolle, other instructors will be visiting instructors for seminars.

©2019 by Focus Jiu-jitsu Zwolle